Miksi on hyvä ottaa rautatabletti illalla?

Tiedätkö miksi rautatabletti illalla tehoaa yleensä erityisen hyvin raudanpuutokseen? Entä kuinka voit tehostaa raudan imeytymistä elimistössäsi? Mikä heikentää raudan imeytymistä? Ellet vielä tiedä, lue tämä artikkeli ja ota selvää! Vastaamme tässä artikkelissa raudan imeytymiseen ja raudanpuutteeseen liittyviin kysymyksiin ja kerromme, miksi rautatabletit kannattaa ottaa vatsan ollessa tyhjä.

Read more

Nestehukan merkkejä – oireet jos juo liian vähän

Nestehukka on pahimmillaan henkeä uhkaava tila, joten se kannattaa ottaa vakavasti ja sitä kannattaa pyrkiä ennaltaehkäisemään. Joissakin tapauksissa nestehukka liittyy lämpöhalvaukseen ja etenkin kuumina kesäpäivinä ja etelän lomilla on erityisen tärkeää huolehtia kehon riittävästä nesteytyksestä ja tunnistaa oireet, jos juo liian vähän. Millaiset oireet jos juo liian vähän sitten ovat tyypillisiä? Olemme koonneet tähän artikkeliin tällaisten oireiden pähkinänkuorimaisen koosteen.

Read more

B12-vitamiini puutos kokemuksia

B12-vitamiini on monin tavoin elimistölle tärkeä vitamiini, joten sen puutosta kannattaa ehkäistä mahdollisuuksien mukaan. Kerromme tässä artikkelissa, millaisia b12-vitamiini puutos kokemuksia ihmisillä on ja millaisten oireiden perusteella kannattaa lähteä selvittämään, voisiko itsellä olla b12-vitamiinin puutos. Kerromme myös kuinka b12-vitamiinin puutosta hoidetaan.

Read more

Sydämen syke nukkuessa

Tämä artikkeli kertoo sydämen sykkeestä nukkuessa – mikä on ideaali sykkeen taso unen aikana ja millaiset asiat voivat vaikuttaa siihen. Kerromme myös, kuinka voit mitata sydämesi sykettä unen aikana. Sydämen syke nukkuessa kertoo terveydestäsi, joten sen seuraaminen auttaa sinua ymmärtämään kehoasi entistä paremmin.

Read more